Turn-Key bouw en totaalrenovatie

Praktisch, mooi en duurzaam

Architectuur

Bouwen en architectuur zijn nauw met elkaar verweven. De architectuur zorgt voor een concrete vertaling van een verzameling wensen en ideeën naar een doordacht plan met aandacht voor oa licht, geluid, kleur, vorm en beleving. Basis elementen die van een gebouwde omgeving een vertrouwde en veilige situatie maken. En natuurlijk functioneel, uit de functie volgt immers de vorm. 

E Build is als geen ander in staat om de diverse stromingen in de bouw en architectuur op waarde te beoordelen en toe te passen.

Ontwerp

Het idee van onze klant wordt door ons omgezet in een uniek ontwerp. Onze kennis op het gebied van optimale praktijkinrichting, ideale workflow, WIP-richtlijnen en ergonomische aspecten wordt gecombineerd met uw wensen.

Wij werken uw idee uit in een gedetailleerd plan met daarin plattegronden, doorsneden en 3D-tekeningen om u zo een voorstelling te geven van hoe uw droompraktijk eruit komt te zien. U kunt dit zelfs in onze showroom in Virtual Reality ervaren.

Maatwerk

Het unieke ontwerp van uw praktijk vraagt ook om uniek meubilair. Goed ontworpen meubilair bepaalt in grote mate de uitstraling en het behandelcomfort in uw praktijk. E Build heeft veel ervaring heeft met het ontwerpen van duurzame en praktische behandelmeubels, voorraadkasten, balies en meubilair voor uw sterilisatieruimte.

Onze meubelmaker werkt met computer gestuurde machines voor een perfecte pasvorm en hoogwaardige meubelbeslag zodat uw kasten altijd perfect passen en alles soepel blijft lopen